Facebook Twitter Gplus RSS
formats

CO2’en der blev til mere CO2

Published on 8. maj 2012 by in Fjernvarme
GDE Error: Unable to load requested profile.

 

Kort og godt CO2 udledningen i området vil stige med ca. 180.000 tons fordi man laver lidt strøm samtidig og har et transmissionstab. Smart jo det er det da, for dem der skal producere varmen/strømen, men en gevinst for miljøet det er det ikke og det bliver det heller aldrig.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
4 kommentar  comments 

4 Responses

 1. Knud Ahrnell Albrechtsen

  Ja 180.000 tons må man jo sige også er en pæn slat.
  Sjovt at byrådet hyler i kor om CO2 besparelsen.

 2. Per Bøegh

  Lige til avisforsiden!
  Kildeangivelsen er lidt uklar, men kommer oplysningen fra Forsyningen (endsige varmeplanen) og holder tallet, må det rydde alle forsider i forbindelse med TVANGStilslutning i marginalområder. Gad nok vide om det er nok, til at få Okholm og kumpaner ud ad busken??

  • admin

   Sider er fra Silkeborg Forsynings ansøgning til Silkeborg Kommune vedrørende fjernvarme i Lysbro, Funder og Funder Kirke By. Hele ansøgningen ligger på Silkeborg Kommunes hjemmeside – LINK

 3. Per Bøegh

  Kildeangivelsen således på plads. Og da Forsynings bestyreles består af en tidl. borgmester i spidsen for fem siddende byrådsmedlemmer, samt ihukommende hovedparten af det øvrige byråds respekt for Forsyningens beregninger (!)- kommer der næppe reaktion herfra. Det kører i ring, men hænger ikke sammen!