Facebook Twitter Gplus RSS
formats

Dialog møde igen igen

Vi tropper selvfølgelig op alle steder, hvor vi får chancen. Derfor går et byrådsmøde heller ikke af vejen, da der her findes en mulighed der hedder "Dialog"møde, hvor man som borger kan lufte sine synspunkter. Så det har vi gjort igen igen.

Link til video af dialogmøde

Vi håber selvfølgelig, at i ved bliver med at sende jeres gode ideer til os.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
3 kommentar  comments 

3 Responses

 1. Per Bøegh

  Findes de, af Morten Dippel omtalte, omdelte bilag fra sidste "dialog"møde på herværende hjemmeside eller hur?!- Iøvrigt flot og godt indlæg fra SMFT igen igen! 😉
  (Blå skrift på grøn baggrund nederst på siden her, er vist noget af en læsemæssig udfordring..)

 2. Thomas Jensen

  Hej Per
  Der forfindes hvist kun et enkelt af bilagene her på siden: http://silkeborgmodfjernvarmetvang.dk/brev-fra-hnm-naturgas-til-silkeborg-kommune/
  Men det hele er rundt sendt til de tavse byrødder!
  (det nederst giver ingen mening at læse, det for findes kun af ren venlighed overfor google og forhåbenlig til lidt irretation hos Silkeborg Forsyning)

 3. Per Bøegh

  Ædelt formål – Tror iøvrigt, at der skal power på klager og læserbreve, for hwo som kan. Tavse Okholm og øvrige byrødder måler fejlagtigt modstanden koldt på disse reaktioner- frem for åben dialog og redelige argumenter.
  Det må endvidere undre stærkt, at fjernvarmen i Kjellerup ikke ønsker TVANG mod forbrugerne og heller ikke ser økonomi i at sende fjernvarme to km til Levring. (MJA 20.6.12)  Gad nok vide om dén opsigtsvækkende melding, får det kommunale "forsyn" til at slå øjnene op?!
  Det ramler helt sammen, når der ikke bygges 750 huse på de 10 år og eksisterende godt 900 gasforbrugere ikke tilslutter sig før 2021!