Facebook Twitter Gplus RSS
formats

Har folketinget misforstået noget??

Den 24 maj behandlede folketinget lovforslaget omhandlende afskaffelse af tilslutningspligt og forblivelsespligt.

Det fremgå tydeligt af debatten i folketinget at heller ikke de faktisk ved ret meget om hverken sagen her i Silkeborg eller hvordan bekendtgørelsen om tilslutningspligt misbruges over hele landet.

Du kan se hele debatten her – LINK – (debatten forsætter efter pausen)

Det kan anbefales at se hele debatten.

Kommenter gerne på folketings debatten.

 

Vi arbejder stadigvæk med folketingsmedlemmerne både dem der er for og imod. Vi forsøger på tværs af landet at informere politikerne bedre omkring denne lov.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
3 kommentar  comments 

3 Responses

 1. Jørgen Thun Rasmussen

  Martin Lidegaard, klima-, energi- og bygningsminister – en mand uden nogen som helst erhvervserfaring omkring varmeforsyning. Taler kun om gennemsnitstal – og vil tilbyde de dyreste værker et bioanlæg som er endnu dyrere at drive. Hvad sker der i hovedet på den mand – gennemsnitstal !! Det svarer til at en mand ligger med hovedet i en ovn og benene i en fryser – begge del særdeels ubehagelig – men i gennemsnit har manden det jo fint. Få de talentløse og blanke klaphatte ud af folketinget nu !! !! !!

 2. Per Bøegh

  Folketinget har forstået det. Tinget vil ikke fedtes ind i Silkeborg Byråds beslutning om massiv tvangstilslutning i eksisterende bebyggelse iht det kommunale selvstyre.

  Men det høje ting har tydeligvis ikke det fornødne kendskab til Silkeborg Kommunes måde at misforvalte en ellers ganske fornuftig lovgivning på!

  Aben sidder stadig på vore skuldre, men flot at sagen blev sat på Folketingets dagsordenen og så markant på landkortet!

 3. Knud Ahrnell Albrechtsen

  Hvor kan man da blive harm, når Martin Lindegaard står i folketinget og påstår der er misinformation at flere borgere i området har fået tilbud på over 120.000,- for at få fjernvarme i huset. Sæt dig dog ind i tingene kære minister inden du udtaler dig så skråsikkert.
  Derudover er det da også en rystende uvidenhed Pernille Rosenkrantz-Ttheil viser da hun stod på talerstolen. Først står hun og taler om at barmarksværker er en dårlig ting vi skal af med. Og i næste sætning siger hun at fjernvarme med vold og magt skal ud selv i de tyndt befolkede områder. Kære Pernille prøv lige igen at sætte dig ind i tingene. Det har man jo prøvet – det hedder BARMARKSVÆRKER. Og det er netop dem du snakkede om du ville af med.