Facebook Twitter Gplus RSS
formats

Indlæg til Dialogmøde i Byrådet 17/12-2012 af Rita Henneberg

Byrådsmøde 17.12.2012

Vi Fra SMFT er enige om, at så længe tvangen fastholdes, ligeså længe vil vi arbejde for, at denne beslutning laves om. Hvordan kan i have så store teoretiske visioner om, at blive landets bedste nærdemokrati, når i ikke vil os borgere ?

Vi ønsker dialog, men der er kun monolog. Altså envejs kommunikation. Søren Kristensen, du som formand for forsyningen siger, at vi fra SMFT fuldstændigt har misforstået situationen. Hvad mener du med det?

Tvang er da ikke til at misforstå. Det er frihedsberøvelse.

I socialdemokratiets idegrundlag står der, at partiets ideer derfor også står i modsætning til enhver form for diktatur og økonomisk ulighed. Silkeborg Kommune pålægger borgerne store udgifter med denne tvangstilslutning. Fra 01.01.2013 falder gaspriserne med 25 procent, og vil yderligere falde i de kommende år, da HMN Naturgas har nul i gæld, og gasrørene er betalt. Rørene har en levetid på 120 år, og kan ligge i jorden i 100 år endnu. Nu skal os naturgas forbrugere til at nyde den billige gas. Hvad sker der så? Silkeborg Kommune tvinger os borgere over på fjernvarme. Fjernvarme priserne er stigende, og vi borgere tvinges til at betale den dyre transmissions ledning på 76 millioner kroner. Det er regulært TYVERI.

Jer Socialdemokrater, Socialistisk Folkeparti (SF) og de konservative, i er tvangstilhængere, men det strider i med jeres politiske grundværdier. I har sat jeres respekt overstyr. Om 11 måneder er der kommunalvalg. Uden borgernes stemmer er der ingen taburet i byrådssalen. Fjern den tvang, og genvind lidt af den tabte respekt. Når byrådet laver fejltrin, så er der kontant afregning hos vælgerne.

 

Med Venlig Hilsen

Rita Henneberg

 

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
Kommentarer lukket til Indlæg til Dialogmøde i Byrådet 17/12-2012 af Rita Henneberg  comments