Facebook Twitter Gplus RSS
formats

Indlæg til Dialogmøde i Byrådet 25/06-2012 af Rita Henneberg

Byrådsmøde  25.06.2012

Hanne Bæk Olsen, du er Silkeborg Kommunes socialdemokratiske borgmester og den øverste ansvarlig.Du og dine partifæller i byrådet har glemt, hvilket grundlag partiet står for.

Partiet blev stiftet i 1871- De grundlæggende værdier var, at mennesket blev sat i centrum, og retfærdige levevilkår med demokratiske rettigheder- skulle sikres for alle. Socialdemokratiets grundlæggende drivkraft er: Frihed –Lighed –Solidaritet…. Med mennesket i centrum.

Ved at tvinge borgerne i Funder, Funder Kirkeby og Lysbro til fjernvarme med tilslutningspligt har partiet sat demokratiet ud af spillet, og systemet over indiviet. Det strider imod partiets grundlæggende drivkraft-Frihed –Lighed – Solidaritet.

Hans Okholm, du er formand for Plan –Miljø og Klima –udvalget i Silkeborg Kommune, og medlem af socialistisk Folkeparti, i daglig tale SF. Du og dine partifæller i SF har udøvet brud imod de grundlæggende værdier i partiet. Partiet blev dannet i 1959. Da løsrev SF sig fra Danmarks Kommunistiske parti D.K.P. SF tog afstand fra Diktatur-ret i Sovjetunionen. Partiet mente , at socialisme skal udvide demokratiet og ikke det modsatte. SF grundlag er , at give mennesket større magt over sit eget liv, og  over samfunds- udviklingen gennem udvidelsen af demokratiet.

Det enkelte menneske skal have de bedst mulige betingelser, for at leve det liv, det gerne vil. Derfor skal samfundet være præget af en høj grad af lighed og social sikkerhed. Du, Hans Okholm, og dine partifæller har brudt SF grundlæggende værdier, ved at udøve diktatur-ret over for borgerne i  Funder, FunderKirkeby og Lysbro ved, at tvinge os til at modtage fjernvarme med tilslutningspligt. Det har udløst vrede hos os borgere, at mærke, at demokratiet er sat ud af spillet, og der er indført diktatur-ret.

Hans Okholm, du deltog i Kjellerup- egnens Udviklingsråds- møde den 8 juni 2012. Jeg citerer MJA; Farvel til Pyromanerne….Biogas-ekspert opfordrer Silkeborg Kommune til at vurdere om man fortsat skal være med i L90. I stedet bør man satse på en anden udnyttelse af affald og biomasse.

Kurt Tybirk tidl. Formand for Kjellerup-egnens Udviklingsråd siger, Silkeborg Kommune bør overveje om man fortsat skal være gift med pyromanerne i L90. For der er ved at være bedre teknik til anvendelse af affald som ressourcer. Svar fra Hans Okholm, at han kan godt mærke, at der blæser andre vinde, og det er noget , som Silkeborg Forsyning skal diskutere, mener han…..Kurt TYbirk siger: Dong koger affald og udvinder biogas derfra. Der er tilskud til produkter, der opgraderer biogas til naturgas- anlæg, vindenergi og biogas er fremtid.

Spørgsmål:

Vil socialdemokratiet fortsætte med at føre den politik, at demokratiet er sat ud af spillet, og at sætte Systemet over Indiviet? Og lave brud på partiets grundlæggende værdier: Lighed- Frihed-Solidaritet med mennesket i centrum.

Vil SF fortsat lave brud på partiets grundlæggende værdier, og anvende diktatur-ret  over for borgerne? Her må understreges, at det netop var diktatur- ret, der var årsag til ,at SF blev dannet i 1959, da den løsrev sig fra  D.K.P. Dengang tolererede SF ikke diktatur-ret, men det gør den i 2012.

Er det Silkeborg Forsyning a/s , der bestemmer i Silkeborg Kommune, eller er det byrådet?

Med Venlig Hilsen

Rita Henneberg.

 

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
Kommentarer lukket til Indlæg til Dialogmøde i Byrådet 25/06-2012 af Rita Henneberg  comments