Facebook Twitter Gplus RSS
formats

Klag din sag

Published on 15. april 2012 by in Klag din sag

Klag over dit påbud!

4f774bfe15dc631032012.jpg
HUSK!!  Så længe du har en klage sag kørerende må Kommunen IKKE tinglyse noget i dit skøde!

Du må altid tilføje ting til din klage, hvis du har klaget rettidigt. Dvs. hvis der sker ændringer som den stigning i fjernvarme prisen fra 2011 til 2012. Den stigning påvirker din sag/økonomi.
Alt hvad du mener der er relevant for din klage kan du tilføje!

En typisk sag i energiklagenævnet kan nemt tage et år!
Hvis sagen stadigvæk ikke er faldet ud til din fordel, kan den ankes.
Når vi kommer der til, hjælper vi gerne med flere oplysninger. Ellers spørg.

Husk også at tage stilling til gruppe søgsmålet. Hvis du ønsker at være med eller blot høre mere så skriv til os her –  link

Du kan hente et eks. på en klage her: LINK

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
2 kommentar  comments 

2 Responses

 1. Thomas Pedersen

  Kommentar fra den insolvente børnefamilie – bosiddende i Funder Kirkeby.
  Vi er en børnefamilie på to voksne og to børn. Vi er i den uheldige situation, at vi købte hus i foråret 2008 – lige inden finanskrisen til 1.7 mill. For nylig fik vi vores hus vurderet, da vi havde snakket om at få solceller, men det blev kun vurderet til 1,55 mill. Vi er altså med andre ord insolvente. I efteråret 2008 fik vi installeret et nyt naturgasfyr/vandvarmer, da det gamle var kaput, hvilket vi stadig betaler af på. Selvom vi får børnepenge er det langt fra nok til at dække udgifter til institutioner og hvad det ellers koster at have børn. Jobmarkedet er usikkert, så vi kan ikke regne med begge at have en fast indtægt hele tiden. Får vi installeret fjernvarme vil det betyde at vores hus falder i pris og at vi dermed er insolvente endnu længere, foruden at vores samlede månedlige udgifter vil stige. Vi kan godt få det til at løbe rundt økonomisk som det er nu, men med ekstra udgifter kommer det til at knibe gevaldigt. Vi har ingen forbrugslån og betaler pligtopfyldende, som vi er, altid vores regninger til tiden.
  Er det rimeligt at vi skal have gravet hele vores indkørsel op ufrivilligt og samtidig betale en bondegård for det? Kan det være rigtigt, at vi skal gå fra hus og hjem eller have gæld til opover begge ører i mange år fremover bare fordi det lige passer Silkeborg Kommune/forsyning at skovle nogle ekstra penge ind?
  Der må være andre børnefamilier i samme situation som os…………….

  • admin

   Hej Thomas

   I er langt fra de eneste med den historie, den har vi desværre hørt en del gange efterhånden.
   Desværre er vores politiker ligeglade. Med det husker du jo sikkert næste år når der er valg.
   En tilslutningspligt betyder ikke du SKAL skifte til fjernvarme det betyder kun at du skal betale til det når/hvis du skifter eller senest efter 9 år..
   Du/i kan bare forsætte med jeres nye gasfyr lige så lang tid i har lyst og når det er kaput så må du gerne købe et nyt gasfyr, du har ingen aftager pligt fra fjernvarmen.
   Men efter 9 år skal du betale tilslutningsafgiftning og de årlige faste omkostninger.
   Så lad vær med at skifte til fjernvarme, forsæt du bare til de 9 år gået – så kan du jo skifte til den tid, hvis du vil.

   Men prøv at sende din historie ind til alle byrådsmedlemmerne – og hør hvad de siger!