Facebook Twitter Gplus RSS
formats

Kære Silkeborg Forsyning..

Kære Silkeborg Forsyning

Vi ønsker ikke synke til jeres niveau, men I skal nu have 2 medlidenheds point herfra.

Kære Silkeborg Forsyning vi giver:

1 point for den humoristiske udlægning af jeres åben hus arrangement  og 1 point for den sørgelige kendsgerning at en offentlig virksomhed som Silkeborg Forsyning A/S er nødt til at omgås sandheden.

 

I kan se det her

 

Deltog du i/til åben hus arrangement i søndags hos Silkeborg Forsyning (Kraftvarme værket), så skriv gerne din kommentar/oplevelse til arrangementet i kommentar feltet her under; hvis du har lyst. (Her er ingen TVANG) wink

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
2 kommentar  comments 

2 Responses

 1. Børge Erland Jensen

  Det var et fin arangement men men men man havde nok sat næsen op efter. At der kun som vist på billedet var nogle få stykker som var imod TVANGEN som Silkeborg forsyning A/S står for, er ikke rigtig der var ca. 50 stk. da kl. var 1015 men det ser jo ikke godt ud på billed.
  Der var mange som kom og så fjernvarmeværket, som selvfølgeligt var et besøg vær, men hovedparten havde kun hovedrysten over for TVANGEN.
  De der kan hjælpe til med at erkende fejltagelsen er Silkeborg Forsyning A/S, men men ?????, vi alene vide hvad der er bedst for borgerne i det berørte område og deres økonomie det er Silkeborg Forsyning A/S, eller hvad.
  Jeg ser frem til mødet den 25/4.
   

 2. jens sørensen

  Fjernvarmeværket gør, som det passer dem!  –  Ingen snærende, demokratiske spilleregler for sådan et foretagende;  –  det har vi lært.
  De bør dog lige huske, at sålænge klagen er under behandling i Energiklagenævnet, kan de ikke operere herude. Klagen har opsættende virkning.