Facebook Twitter Gplus RSS
formats

Silkeborg Mod Fjernvarmetvang Nyhedsbrev

Kære medlem og kommende medlem af SMFT!

 

Vi afholder generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 kl. 19:30 i Funderhallens cafeteria, hvor du er velkommen til at deltage. På generalforsamlingen vil jeg komme med en status samt gå mere i dybden med det, vi arbejder med. Dagsorden m.v. kan findes på vores hjemmeside.

 

Vi har søgt om at få del i overskuddet fra vandværket i Funder Kirkeby, som skal nedlægges. Vi afventer nu at høre, hvor meget vi bliver tildelt. Vi har dog stadig brug for jeres økonomiske støtte til at bekæmpe tvangen, så husk at forny kontingentet for 2015 inden d. 1. april. Vi er naturligvis glade for at have opnået, at tvangen ikke udrulles i andre områder i Silkeborg, men da det ikke hjælper borgerne i Lysbro, Funder og Funder Kirkeby, er kampen langt fra slut. Så jeg vil opfordre dig til fortsat at støtte op omkring vores forening og vores kamp mod TVANG.

 

Vi kontakter stædigt diverse offentlige instanser – Energistyrelsen, Region Midtjylland, Energiklagenævnet m.fl. – for at få stoppet tvangen og for at få anerkendt, at et biogascertifikat ændrer et naturgasfyr til at have VE–status. Vi har nu fået foretræde for Folketingets Energiudvalg og afventer en dato for at fremlægge vores sag.

 

Derudover kontakter vi de lokalpolitikere, der under valgkampen i 2013 lovede at tage fjernvarmetvangen op igen, for at holde dem op mod deres egne valgløfter og således se noget handling. Vi skriver også stadig af og til nogle læserbreve i Midtjyllands Avis samt går på talerstolen til byrådsmøderne.

 

Hvis nogen har en god idé til andre tiltag og aktiviteter, så send os endelig en besked inde på vores hjemmeside eller kontakt en af os direkte.

På gensyn til generalforsamlingen d. 23. marts 2015.

 

Med venlig hilsen

SilkeborgModFjernvarmeTvang

Morten Spaabæk Dippel

Formand

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
Kommentarer lukket til Silkeborg Mod Fjernvarmetvang Nyhedsbrev  comments