Facebook Twitter Gplus RSS
formats

Silkeborg Mod Fjernvarmetvang Nyhedsbrev

Status for TVANG

Mange har spurgt bestyrelsen og mig, hvad er status, hvad skal vi gøre?

 

Er du en af de mange der har klaget, og ikke fået medhold?

Gennem dit private forsikringsselskab findes der sikkert gratis advokat bistand – hvis hver enkelt der ikke har fået medhold rejser en privat sag, vil denne for sagens udfald kunne danne præcedens for hele TVANGS-uhyret der af Kommunen og Forsyningen trækkes ned over hovedet på os.

 

Er du en af de mange der har fået ophævet og hjemsendt sagen til fornyet behandling?

Rent principielt så er du pt ikke pålagt nogen form for TVANG og kan (uden at vi kan få dette bekræftet fra myndighedernes side) frit gøre hvad du vil (indtil Kommunen og Forsyningen kommer med et nyt TVANGS pålæg, der så igen kan klages over til Energiklagenævnet) Dvs de sager der er hjemsendt, vil rulle i et par år endnu!! Agter du at installere, ændre eller lave andre tiltag, så kender vi jo ikke Kommunens reaktion på dette, og kan ikke garantere at du bliver dispenseret/fritaget – Kommunen og Forsyningen får ikke arbejdsro, så længe kampgejsten mod TVANG er til stede.

 

Er du en af de mange der ikke fik klaget i tide, og som vil lade sig TVANGStilslutte men endnu ikke har gjort det?

Anmod Energiklagenævnet om at tage din sag op. Forklar at klagemuligheden var meget utydelig og uoverskuelig på det tidspunkt. Hent tilbud/prisoverslag hjem på hvad de skjulte følgeomkostninger vil være. Vores påstand om DKK 70.000 i gns pr hus, har vist sig at holde nogenlunde stik. Lad Energiklagenævnet arbejde for dig – og giv Kommunen og Forsyningen ekstra opgaver.

 

Vi er ikke i mål endnu, men jo flere der tager kampen op enkeltvis, des mere viser vi vores utilfredshed med TVANGSuhyret og Kommunens og Forsyningens tyranni.

 

Med venlig hilsen

Morten Spaabæk Dippel

Formand – SilkeborgModFjernvarmeTvang

 

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
Kommentarer lukket til Silkeborg Mod Fjernvarmetvang Nyhedsbrev  comments